Ποιοι ΕίμαστεΗ IpHost σε συνεργασία με την E-Sepia προσφέρει την οικονομικότερη λύση ηλεκτρονικής δημοσίευσης εταιρικών ισολογισμών και σύμφωνα με το νόμο 4072 (ΦΕΚ Α 86/11-4-2012), με τον οποίο καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα της εταιρίας.

Η IpHost ιδρύθηκε το έτος 2001. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες καταχώρησης ονομάτων χώρου και φιλοξενίας και απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες αυτές, από επιχειρήσεις και οργανισμούς μέχρι ιδιώτες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι εγκεκριμένος εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για τα .gr και την EURid για τα .eu.

Η εταιρεία E-Sepia Internet Solutions δημιουργήθηκε το 2010 από ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μηχανικών και πληροφορικών και πέτυχε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξελιχθεί σε μία από τις κυριότερες εταιρείες στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί αποκλειστικα το Drupal CMS για την ανάπτυξη διαδικτυακών πυλών, ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρικών ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών.